Започнах и аз да се замислям за телевизия Изчетох темата Нямам претенции за звука Искам сутрин като тръгна за работа да гледам новините Ако може някой да нахвърля пресни цени и какви компоненти и средства ще ми трябват Примерно тунер с РГБ изход антена усилвател кабели букси и ориентировъчни цени
Известие
Collapse
No announcement yet.
Alfa Romeo 166 цифров ТВ тунер
Collapse
X
-
Колеги извадих пинове от друга букса Как да присъединя кабелите отиващи към скарта От първите постове виждам обикновени кабели а доколкото разбрах те трябва да са с оплетка или бъркам нещо Благодаря предварително и весели празници на всичкиALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща
Comment
-
Първоначално публикувано от iveli Покажи съобщениеКолеги извадих пинове от друга букса Как да присъединя кабелите отиващи към скарта От първите постове виждам обикновени кабели а доколкото разбрах те трябва да са с оплетка или бъркам нещо Благодаря предварително и весели празници на всички
На схемата:
оплетките не са нарисувани между двете букси, но са означени в краищата, като кръгче, което символизира оплетката.
Примерно откъм черната букса на един от ширмованите кабели активното жило е свързано към пин 4. Оплетката му е свързана към пин 3 (шаси). Откъм скарта, същият този кабел е свързан, като активното му жило отива на пин 15 а оплетката му на пин 13.Last edited by ecotronic; d.m.y г., 11:27.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Да споделя моят проект Приемника ще бъде в таблото под блока за управление на климатика или вариант 2 Моят панел до скоростния лост има 4 бутона от които един е неизползваем и има тапа Там ще е цялата игра На мястото на единият диод на бутона монтирам предавателя на дистанционното а на мястото на другият диод диода от тунера Самият бутон който сега е тапа ще го направя активен През него ще превключвам на тв Въпроси
1Параметри на кабелите с оплетка или някакъв модел че чувам че има доста негодни
2Превключвателите в бутоните на предният панел ще станат ли за бутон за тв Достатъчно мощни ли са или трябва да търся други Имам втори панел от който мога да взема ключето но ако върши работа
3Грешно ли е ако отрежа захранващият щепсел от кабела и същият кабел вържа на необходимото място В предните постове имаше писано някъде към авариинитеALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща
Comment
-
Аз съм направил нещо подобно. На тапата от неизползвания бутон изведох светодиода за състоянието на тунера и приемника за дистанционното. Ключе за пускане/гасене на тунера и превключване режима на ICS - а ползвам отделно.
На въпросите:
1 - Най-обикновен екраниран кабел с многожичен активен проводник и външен диаметър на кабела 3 - 4 мм.
2 - За мощността на контактите на бутоните - няма проблем.
Не разбрах обаче, дали ще пускаш и спираш захранването на тунера от бутон или той ще стои постоянно захранен пък ще го пускаш и спираш от дистанционното. Ако е втория вариант, то ти трябва само един контакт, който да комутира управляващия режима на ICS - а вход към шаси.
3 - С какви параметри е захранването на тунера, който ще ползваш?
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Ще ползвам вариант 2 Мисля чрез активирането на тази тапа в бутон да прекъсвам масата Или да го използвам като ключе което вие сте сложили настрани Затова питах дали ключетата на тези бутони ще вършат работа Приемника е нео цитиран в темата Вече е разпарчетосан и сега си играя с преместването на елементитеALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща
Comment
-
Първоначално публикувано от iveli Покажи съобщениеЩе ползвам вариант 2 Мисля чрез активирането на тази тапа в бутон да прекъсвам масата Или да го използвам като ключе което вие сте сложили настрани Затова питах дали ключетата на тези бутони ще вършат работа Приемника е нео цитиран в темата Вече е разпарчетосан и сега си играя с преместването на елементите
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Хе Хе Няма Още едно уточнение Проводникът свързващ пинове 5 и 21 който минава през ключа ми се струва че има разклонение Ако е така къде е по добре да го замася На АЦС или на таблото Или това не е проводникALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща
Comment
-
Първоначално публикувано от iveli Покажи съобщениеХе Хе Няма Още едно уточнение Проводникът свързващ пинове 5 и 21 който минава през ключа ми се струва че има разклонение Ако е така къде е по добре да го замася На АЦС или на таблото Или това не е проводник
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
Comment